Darko Dvornik

Darko Dvornik Pogled u drugi svijet

Dr. sc. Darko Dvornik rođen je 1973. godine u Zadru. Magistrirao je i doktorirao ekonomske znanosti na Sveučilištu u Zagrebu i Splitu. Usavršavao se na prestižnim sveučilištima u svijetu: na London School of Economics and Political Sciences iz područja donošenja odluka, na Sveučilištu Cambridge u Velikoj Britaniji iz područja menadžmenta i bihevioralne ekonomije, na prestižnoj poslovnoj školi IMD u Švicarskoj u vezi s poslovnim liderstvom, na IEDC-u na Bledu iz područja poslovnog pregovaranja, na Sveučilištu Macquarie iz područja organizacijskog ponašanja i psihologije te na Sveučilištu Duke iz područja bihevioralnih financija.


Iza sebe ima više od 20 godina radnog iskustva na visokim menadžerskim pozicijama i u poduzetništvu. U dosadašnjoj poslovnoj karijeri bio je član više od deset nadzornih odbora.


Uz predan i kontinuiran rad u realnom sektoru, u kojem postiže izvanredne rezultate, svoje iskustvo i praktična znanja rado prenosi poduzećima putem specijaliziranih radionica te kao gostujući predavač na više poslovnih škola i sveučilišta.


Bogato radno iskustvo iz međunarodnih kompanija, srednjih privatnih poduzeća, javnog sektora i poduzetništva pomoglo mu je u shvaćanju koliko je važno donositi ispravne odluke, a knjigom „Kako donositi bolje odluke“ svoja znanja i iskustvo prenosi svima koji žele donositi bolje i kvalitetnije odluke, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

OBJAVLJENE KNJIGE