Kategorija: Autor/ica:

David i usisivač Šaša

13,27 

David i usisivač Šaša su dva prijatelja koji provode jako puno vremena zajedno, igraju se i pjevaju. No, David nije baš cijenio svog prijatelja pa kad Šaša više nije htio za njim spremati i čistiti, David se naljutio. Tako je David naučio važnu lekciju o prijateljstvu.

David i usisivač Šaša uče mališane lijepom ponašanju i važnim vrijednostima kako bi i kad odrastu bili pravi prijatelji jedni drugima.

69 na zalihi

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

David je dječak koji živi na lijepom otoku, a njegov najbolji prijatelj je vrijedni usisivač Šaša. Njih dvojica provode jako puno vremena zajedno. Igraju se i pjevaju. No, David nije baš cijenio svog prijatelja pa kad Šaša više nije htio za njim spremati i čistiti, David se naljutio. David je tako naučio važnu lekciju o prijateljstvu, a to je da si pravi prijatelji trebaju pomoći pa su njih dvojica, kad bi se udružila, nered jako brzo pospremila. Naučili su i da kad se prema prijatelju ne ponašaš lijepo, trebaš mu reći: “Oprosti!” David i usisivač Šaša uče mališane lijepom ponašanju i važnim vrijednostima kako bi i kad odrastu bili pravi prijatelji jedni drugima.

Izdavač: Udruga Knjigice, slikovnice, naše radosnice
Godina izdanja: 2022.
Jezik: hrvatski
Format: 25 cm x 21 cm
Broj stranica: 18
Uvez: meki
Tisak: u boji
ISBN: 978-953-50309-0-4

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “David i usisivač Šaša”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)