Kategorija: Autor/ica:

Kad duša priča, svijet šuti

20,00  (150,69 kn)

PDV uključen u cijenu

“Kad duša priča, svijet šuti” zbirka je osobnih priča i pjesama autorice Stele Cavrić kojima pogađa u najosjetljivije dijelove – u dušu čitatelja. Vodi nas na putovanje kamo se ne usuđujemo zaputiti sami i poziva nas da zavirimo u one najskrivenije dijelove sebe, onamo gdje ćemo pronaći sebe onakve kakvi doista jesmo, bez maski, bez titula i funkcija, bez uloga. Poziva nas da poslušamo što nam duša govori.

298 na zalihi

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

Kad pogledam unatrag, pitam se tko je ovo pisao. Često me pratio osjećaj da ove ruke nisu moje, da ove misli nisu moje i ova kreativnost nije moja. Je li moguće da ja utihnem i prepustim se životu? Dam mu ruku, a on mi da olovku i kaže mi: “Sada zapiši sve što osjećaš i misliš, i sada podijeli sve, sve što želiš i ne želiš, sve što ti se sviđa i sve što ti je sramotno, sve što te boli i sve što te ubija, sve što voliš i čemu se noćima moliš. Podijeli sve i dopusti da te vodim!”

Izdavač: Stela Cavrić
Godina izdanja: 2023.
Jezik: hrvatski
Format: 21 cm x 21 cm
Broj stranica: 156
Uvez: meki
Tisak: crno-bijeli
ISBN: 978-953-50486-0-2

2 recenzije za Kad duša priča, svijet šuti

  1. Kad duša priča, svijet šuti

    Stela Cavrić jedna od rijetkih koja svoju dušu, svoje srce i svoje misli pretoči u riječi, te na taj način stvara neopisivu umjetnost.
    Svojim tekstovima nadahnjuje i budi inspiraciju u svima nama, nama koji ponekad skrenemo sa puta, zalutamo, i zapitkujemo se o smislu života, o ljubavi, o samopoštovanju, o našem postojanju, o tome kako sve može nestati u trenu, i da treba uživati u životu…da treba uživati u svakom danu, načinom kako piše svoje tekstove, vraća nas na pravi put. ❤️
    Ovu knjigu itekako preporučujem svima 🥰

  2. Katarina

    Knjiga koja ne zahtijeva “vrijeme za čitanje” , koju ne moraš čitati od početka , ne moraš zapamtit gdje si stao, koja uvijek može biti tu negdje na dohvat ruke za pročitati neku misao i tko zna,možda u nekom trenutku ta Stelina misao na slučajno otvorenoj stranici može biti odgovor na našu vlastitu, meni se dogodilo baš to….jedva čekam sljedeću 💜

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)