Kategorija: Autor/ica:

Kad duša priča, svijet šuti

20,00 

“Kad duša priča, svijet šuti” zbirka je osobnih priča i pjesama autorice Stele Cavrić kojima pogađa u najosjetljivije dijelove – u dušu čitatelja. Vodi nas na putovanje kamo se ne usuđujemo zaputiti sami i poziva nas da zavirimo u one najskrivenije dijelove sebe, onamo gdje ćemo pronaći sebe onakve kakvi doista jesmo, bez maski, bez titula i funkcija, bez uloga. Poziva nas da poslušamo što nam duša govori.

29 na zalihi

Product total
Options total
Grand total

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

Kad pogledam unatrag, pitam se tko je ovo pisao. Često me pratio osjećaj da ove ruke nisu moje, da ove misli nisu moje i ova kreativnost nije moja. Je li moguće da ja utihnem i prepustim se životu? Dam mu ruku, a on mi da olovku i kaže mi: “Sada zapiši sve što osjećaš i misliš, i sada podijeli sve, sve što želiš i ne želiš, sve što ti se sviđa i sve što ti je sramotno, sve što te boli i sve što te ubija, sve što voliš i čemu se noćima moliš. Podijeli sve i dopusti da te vodim!”

Izdavač: Stela Cavrić
Godina izdanja: 2023.
Jezik: hrvatski
Format: 21 cm x 21 cm
Broj stranica: 156
Uvez: meki
Tisak: crno-bijeli
ISBN: 978-953-50486-0-2

5 recenzija za Kad duša priča, svijet šuti

 1. Kad duša priča, svijet šuti

  Stela Cavrić jedna od rijetkih koja svoju dušu, svoje srce i svoje misli pretoči u riječi, te na taj način stvara neopisivu umjetnost.
  Svojim tekstovima nadahnjuje i budi inspiraciju u svima nama, nama koji ponekad skrenemo sa puta, zalutamo, i zapitkujemo se o smislu života, o ljubavi, o samopoštovanju, o našem postojanju, o tome kako sve može nestati u trenu, i da treba uživati u životu…da treba uživati u svakom danu, načinom kako piše svoje tekstove, vraća nas na pravi put. ❤️
  Ovu knjigu itekako preporučujem svima 🥰

 2. Katarina

  Knjiga koja ne zahtijeva “vrijeme za čitanje” , koju ne moraš čitati od početka , ne moraš zapamtit gdje si stao, koja uvijek može biti tu negdje na dohvat ruke za pročitati neku misao i tko zna,možda u nekom trenutku ta Stelina misao na slučajno otvorenoj stranici može biti odgovor na našu vlastitu, meni se dogodilo baš to….jedva čekam sljedeću 💜

 3. Kad duša priča, svijet šuti 💗

  Knjiga napisana iz vlastitog iskustva i proživljenim emocijama,knjiga sa dušom.
  Stela se nije sramila pokazati onakvom kakvom je i daje sebe u svim svojim izdanjima.
  Tajna života je usuditi se, a Stela je to uspjela. 😍

 4. Kad duša priča, svijet šuti

  Čitajući knjigu Kad duša priča, svijet šuti osjetimo kako je autorica snažno motivirana za rušenje svih granica i ulaženje u dubinu duše.
  Kako prolazimo kroz stranice imamo osjećaj da govori o nama odnosno da citira naše misli.
  Stela piše o onome što bi mnogi radije ostavili neopisanim.

 5. KataLB

  “Moje ogledalo si ti”
  A tek smo krenuli čitati…..
  Može li dublje,istinitije,duhovnije?
  Završava rečenicom ” Samo neka ne bude lažno “.
  Dovoljno da od prve stranice znaš da će tekstovi vrištati i gorjeti emocijom,dušom i istinom.Knjiga Vas vodi od pakla do raja, od suza i tuge do sreće i vjere,od mraka do svijetla.Stela je otvorila svoj kofer i izlila dušu pred nas.Takav kofer svi vučemo i pun je emocija o kojima Stela piše.Puno puta nađete sebe u njoj.
  Pročitajte
  ” Kada umre posljednji dio mene ” ,nećete požalit,čitat ćete ga nekoliko puta.Predivno,emotivno i ono najvažnije sa početka : nije lažno.
  Stela,V.T.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)