Kategorija: Autor/ica:

Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju

16,46 

Priručnik „Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju“, autorice Marijete Matijaš, namijenjen je prije svega onima koji se žele pravilno izražavati, ali nemaju vremena pretraživati jezične priručnike i savjetnike ne bi li pronašli odgovor na svoje pitanje kako se nešto pravilno piše.

105 na zalihi

Product total
Options total
Grand total

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

Priručnik „Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju“, autorice Marijete Matijaš, namijenjen je prije svega onima koji se žele pravilno izražavati, ali nemaju vremena pretraživati jezične priručnike i savjetnike ne bi li pronašli odgovor na svoje pitanje kako se nešto pravilno piše.

Prvi dio knjige bavi se pisanjem poslovnog pisma/dopisa, slijede pravila komunikacije elektroničkom poštom, zatim popis, uz jednostavna i razumljiva objašnjenja, najčešćih jezičnih pogrešaka te popisom kraticama s kojima se često u poslovanju susrećemo.

Izdavač: Kreacija j.d.o.o.
Godina izdanja: 2018.
Jezik: hrvatski
Format: 24,3 x 17 cm
Broj stranica: 95
Uvez: meki
Tisak: crno-bijeli
ISBN: 978-953-59688-0-1

5 recenzija za Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju

 1. Nataša Vrsaljko Alić, life&business coach

  Ova je knjiga ispunila sva moja očekivanja jer na jednostavan, pregledan i jezgrovit način daje odgovore na moje nedoumice u pisanju. Najviše mi se sviđa dio o najčešćim jezičnim pogreškama u poslovnoj komunikaciji jer pokriva zbilja gotovo sve što mi treba, a pregledno je i mogu brzo doći do ispravne informacije.

 2. Hiacinta Macuka

  Priručnik je odličan! U potpunosti primjenjiv u svakodnevnoj praksi. Jednostavan za snalaženje u poglavljima gdje se na brz način može pronaći ono što se traži.
  Također mi se posebno sviđa posljednje 15. poglavlje – PREPORUČUJEMO gdje su navedene korisne poveznice i jezični savjetnici na mreži. Svaka pohvala!

 3. Davorka Šajina

  Knjiga je stigla u petak. Ovako nešto mi je bilo potrebno u svakodnevnoj komunikaciji. U svakom slučaju za mene velika pomoć. Čestitke još jednom!

 4. Ivana Marić, turistička agencija

  Uz kišu, ovaj vikend sam pročitala tvoju knjigu i htjela sam te pohvaliti… Naišla sam na stvari koje su me vječno mučile i na neke detalje o kojima se često raspravlja koja je ispravna verzija. Svaka pohvala. Spremila sam ju uz stol jer vjerujem da u toku pisanja ću se svako malo konzultirati.

 5. Marijeta Gregov, pjevačica Gramofon benda

  Počela sam s vremenom zaboravljati neke bitne značajke vezane uz hrvatski jezik i kupnjom knjige dobila sam i podsjetnik i odgovor na mnoge nedoumice s kojima sam se svakodnevno susretala, pogotovo u pismenom izražavanju. Knjiga je vrlo pregledna, jasna s mnoštvo korisnih primjera i objašnjenja. Mislim da je ovo izvrsna investicija u edukaciju, a autorica je prilagodila knjigu svim uzrastima, kako za privatne tako i za poslovne svrhe. Meni knjiga, između ostalog, pomaže u jednom hobiju, a to je blog o životu glazbenika koji možete čitati na stranici http://www.glasnologijaa.blogspot.hr.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)