Moj prvi dnevnik čitanja

16,00 

Moj prvi dnevnik čitanja namijenjen je djeci od najranije dobi pa sve do školskog uzrasta kako bi u njemu, uz pomoć roditelja, bilježili prve knjige i slikovnice u kojima su uživali, koje su ih se posebno dojmile i koje će pamtiti po nečemu posebnom. Tvrdo ukoričeni dnevnik sadrži 28 stranica u boji protkanih motivom mačke i mnoštvo mjesta za upis najdražih naslova, ali i posebnih trenutaka provedenih u čitanju s djetetovim najdražim osobama.

Dnevnik je i svojevrsni spomenar na najranije djetinjstvo, godine koje prebrzo prođu, a koje će se uz uspomene zabilježene u ovom dnevniku i roditelji rado prisjetiti.

 

39 na zalihi

Product total
Options total
Grand total

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

Čitanje od najranije dobi vrlo je važno za razvoj svakog djeteta. Ono razvija maštu, komunikacijske sposobnosti, potiče kreativno i apstraktno mišljenje. Čitanje je jedna od najjednostavnijih aktivnosti kojima se djeca povezuju s onima koji im čitaju. Čitajte djeci prije spavanja i usadite im ljubav prema knjigama.

Neka u konačnici ovaj dnevnik postane vaš spomenar. Vjerujem da će se i djeca i roditelji rado prisjetiti najdražih slikovnica i likova s kojima su proveli svoje prve godine života.

Uživajte u čitanju i stvaranju uspomena za cijeli život.

Izdavač: Mali lav
Godina izdanja: 2024.
Jezik: hrvatski
Format: 17 x 24 cm
Broj stranica: 28
Uvez: tvrdi
Tisak: u boji

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Moj prvi dnevnik čitanja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)