Kategorija: Autor/ica:

(Ne)Slomljena

15,79 

„(Ne)Slomljena“, osobni i intimni memoar autorice Tatiane Tajči Cameron, progovara o putu iz emotivne boli i tuge do iscjeljenja i slobode. Kombinirajući priče, poeziju, zapise iz svojih dnevnika, glazbu i fotografije, Tajči piše o iscjeljenju tjeskobe proizašle iz nemogućnosti stvaranja.

 

246 na zalihi

Product total
Options total
Grand total

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

„(Ne)Slomljena“, osobni i intimni memoar autorice Tatiane Tajči Cameron, progovara o putu iz emotivne boli i tuge do iscjeljenja i slobode. Kombinirajući priče, poeziju, zapise iz svojih dnevnika, glazbu i fotografije, Tajči piše o iscjeljenju tjeskobe proizašle iz nemogućnosti stvaranja. Uz pomoć psihoterapeutkinje i snimanjem pjesama (za album koji nije planirala objaviti), uspjela je iscijeliti duboku tjeskobu koju je osjećala i donijeti važne odluke o svom životu. U ovoj knjizi otkriva dijelove sebe koje je, kako piše, predugo skrivala.

Izdavač: Cameron Productions (USA)
Godina izdanja: 2020.
Jezik: hrvatski
Format: 20,5 x 20,5 cm
Broj stranica: 92
Uvez: tvrdi
Tisak: u boji
ISBN: 978-1-7352586-3-8

1 recenzija za (Ne)Slomljena

  1. Marijeta Matijaš

    (Ne)slomljena je knjiga s dušom, osjećajima, pjesmom. Upravo je to čini drugačijom i posebnom. Glazba joj daje novu dimenziju, glas i približava ju čitatelju. Tajčine riječi su toliko tople i utješne, a istovremeno pune života i radosti da u nama bude emocije koje je i sama autorica proživjela. Poruka koju šalje je jasna – život je kabaret. U njemu ima uspona i padova, zabavnih i tužnih trenutaka, no unatoč svemu najvažnije je da pod težinom života budemo i ostanemo – NEslomljeni!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)