Novi pogled na učenje, 2. izdanje

25,00 

Nakon velikog uspjeha koje je doživjelo 1. izdanje knjige „Novi pogled na učenje – metode učenja + organizacija i motivacija“ autorica Marija Vlahović donosi vam drugo izdanje dopunjeno novim metodama učenja i organizacije koji su pomogli mnogima u ostvarenju njihovih ciljeva.

Marija je i u ovom izdanju vrlo konkretna i predana svom cilju – da učenicima svih razreda i studentima pomogne u procesu učenja, organizacije vremena i gradiva te smanjenju stresa, a onda i u postizanju boljeg uspjeha.

254 na zalihi

Product total
Options total
Grand total

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

Tijekom obrazovanja vjerojatno će vam biti najvažnije samo da prođete ispit, no i za to je potreban napor, vrijeme, ustrajnost, jako dobra organizacija pa i malo sreće. Metode opisane u knjizi „Novi pogled na učenje – metode učenja + organizacija i motivacija“ (2. izdanje) autorice Marije Vlahović pomoći će vam da brže i efikasnije dođete do svog cilja. No, što je još važnije, pomoći će vam da učite s razumijevanjem kako biste gradivo usvojili, ne samo zapamtili jer, vjerujte mi, jednog će vam dana trebati čak i one formule za koje danas mislite da su apsolutno beskorisne.

Izdavač: Školska misao
Godina izdanja: 2024., 2. izdanje
Jezik: hrvatski
Format: 21 x 15 cm
Broj stranica: 160
Uvez: meki
Tisak: u boji
ISBN 978-953-49980-1-4

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Novi pogled na učenje, 2. izdanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)