Novi pogled na učenje

24,95  (187,99 kn)

PDV uključen u cijenu

Metode opisane u knjizi „Novi pogled na učenje – metode učenja + organizacija i motivacija“ autorice Marije Vlahović pomoći će vam da brže i efikasnije dođete do svog cilja. No, što je još važnije, pomoći će vam da učite s razumijevanjem kako biste gradivo usvojili, ne samo zapamtili jer jednog će vam dana trebati čak i one formule za koje danas mislite da su apsolutno beskorisne.

3 na zalihi

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

Tijekom obrazovanja vjerojatno će vam biti najvažnije samo da prođete ispit, no i za to je potreban napor, vrijeme, ustrajnost, jako dobra organizacija pa i malo sreće. Metode opisane u knjizi „Novi pogled na učenje – metode učenja + organizacija i motivacija“ autorice Marije Vlahović pomoći će vam da brže i efikasnije dođete do svog cilja. No, što je još važnije, pomoći će vam da učite s razumijevanjem kako biste gradivo usvojili, ne samo zapamtili jer, vjerujte mi, jednog će vam dana trebati čak i one formule za koje danas mislite da su apsolutno beskorisne.

Izdavač: Školska misao
Godina izdanja: 2022.
Jezik: hrvatski
Format: 21 x 15 cm
Broj stranica: 144
Uvez: meki
Tisak: u boji
ISBN: 978-953-49980-0-7

2 recenzije za Novi pogled na učenje

  1. Maja

    Već duže vrijeme pratim Vaš profil. Jako mi je zanimljiv i baš sam se iskreno razveselila kada sam vidjela da ste izdali knjigu tako da sam je nedavno i kupila. Sin sljedeće godine kreće u školu pa dobar razlog za proučiti sve metode i sinu otkriti sve mogućnosti za lakše učenje i dobro organiziranje. Pročitala sam je doslovce u jednom dahu i oduševila me! Da sam barem imala takvu jednu za vrijeme svog školovanja, a pogotovo za vrijeme studiranja kada sam imala jako puno gradiva za učiti a bila sam totalni kampanjac i bilo mi je nekada jako naporno. Zato me vjerojatno i jako oduševio dio o planiranju vremena. Iskoristiti ću svakako neke savjete i u svakodnevnom planiranju vremena. Nekim sam se metodama i sama koristila a neke su mi stvarno pravo otkriće. Vjerujem da ću ih imati prilike isprobati. Smatram da bi ovu knjigu trebao imati svaki učenik. Stvarno je jako korisna. Želim Vam puno sreće u daljnjem radu!

  2. Lea

    Moram reći da je tako lagana za čitanje da za čas dođeš na pola knjige i totalno je drugačija od ostalih knjiga koje sam do sada na temu učenja čitala i moram priznati da je pun pogodak.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)