O svima nama

13,00 

Jedan mali znak pažnje može promijeniti život.

Knjiga “O svima nama” govori o prijateljstvu i ženskoj solidarnosti, o životu, ali i o smrti. Prati priče pet žena uključujući i jednu djevojčicu koje se povezuju jednim malim znakom pažnje. Knjiga je inspirirana svakodnevnim izazovima i problemima žena o kojima one najčešće ne govore, šute i trpe same u tišini.

Lijepim grafičkim oblikom svaka je žena dobila svoju ilustraciju kako biste se lakše povezali sa svijetom svake od njih.

37 na zalihi

Product total
Options total
Grand total

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

Priča sastavljena od djelića života. Ni o kom posebno. O svima nama. Priča koja se odvija u svakom gradu, u svakoj državi. Priča koja često bude skrivena od očiju javnosti. Priča koju većina proživljava u tišini, privatnosti vlastita doma, vlastita uma. A ne bi trebalo tako. Trebalo bi o tome govoriti slobodno. Vikati ako je potrebno. Predugo su svakodnevne brige, problemi i teškoće žena držale u tajnosti.

Knjiga “O svima nama” govori o prijateljstvu i ženskoj solidarnosti, o životu, ali i o smrti. Prati priče pet žena uključujući i jednu djevojčicu koje se povezuju jednim malim znakom pažnje koji može promijeniti nečiji život. Knjiga je inspirirana svakodnevnim izazovima i problemima žena o kojima one najčešće ne govore, šute i trpe same u tišini.

 

Izdavač: ImamIdeju j. d. o. o.
Godina izdanja: 2023.
Jezik: hrvatski
Format: 19 x 14 cm
Broj stranica: 172
Uvez: meki
Tisak: crno-bijeli
ISBN: 978-9-535-06750-4

1 recenzija za O svima nama

  1. Maja

    Knjigu sam kupila na poklon i nisam mogla odoljeti da je i sama ne pročitam. Toliko je pitka i zabavna da sam je, unatoč svim obavezama, progutala u dva dana.
    Ovo je knjiga u kojoj ćete se prepoznati. U svakom dijelu, iako nema veze direktno s vama, nekako ipak ima. Lako je razumijeti ove žene, poistovjetiti se sa situacijom u kojoj se nalaze i s kojim problemima se nose.
    Ovo je priča koja nas podsjeća kako samo jedan mali znak pažnje može promijeniti naš cijeli dan. I ne samo dan, možda i život.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)