Edukativni planer za studente

22,00 

Edukativni planer za studente autorice Marije Vlahović pomaže vam u lakšoj organizaciji i planiranju mjesečnih, tjednih i dnevnih obaveza kako biste imali osjećaj kontrole nad svojim životom uključujući slobodu vremena, najviše ocjene i najbolja postignuća. Cilj ovog planera je graditi pozitivna uvjerenja koja će vas dovesti do željenog cilja.

 

316 na zalihi

Product total
Options total
Grand total

Podijeli na:

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Opis

Edukativni planer namijenjen je studentima (bilo koje dobi) u kojemu su prikazane i opisane tehnike planiranja učenja koje će svakom studentu donijeti željenu lakoću učenja i slobodu vremena. Planer vas vodi korak po korak – od upisivanja svojih ciljeva i akcija pomoću kojih ćete doći do tog cilja pa sve do mjesečnog, tjednog i dnevnog planiranja. U planeru su ukomponirane sve najpoznatije tehnike poput klasične metode planiranja, timeboxinga, metode dijagonale i mnoge druge, a na kraju svakog mjeseca nalazi se prostor za upisivanje svojih bilješki (negativnih) misli kao i prostor za okretanjem tih istih misli u pozitivne

Planer sadrži: polugodišnji prikaz mjeseca i dana, ciljeve i korake, prioritete učenja, metodu dijagonale, mjesečni plan učenja (klasična metoda), tjedni plan učenja (timeboxing), dnevni plan učenja, bilješke i dnevnik misli, a bonus je promo kod s popustom prilikom iduće kupovine, kemijska olovka s motivacijskim natpisom, dva seta naljepnica, video i PDF upute.

 

Izdavač: Školska misao
Godina izdanja: 2023.
Jezik: hrvatski
Format: 22 x 17 cm
Broj stranica: 252 / 6 mjeseci
Uvez: spiralni
Tisak: crno-bijeli

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Edukativni planer za studente”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)