Sanja Jakuš Đurić

Sanja Jakuš Đurić - Naše vrtićke zgode i nezgode

Ja sam Sanja. Rođena sam 1990. godine u Sisku gdje sam živjela do svoje 15. godine. Nakon toga vraćam se u svoju rodnu kuću u Petrinju gdje završavam većinu svoga školovanja u IT industriji. Magistrica sam informatike i radim u struci posao koji zbilja volim raditi i koji me ispunjava.

Od malih nogu sam vrlo kreativna i u slobodno vrijeme sam se uključivala u zbor, dramske skupine i sve što je iziskivalo trud i rad u kreativnom smislu. Svirala sam, pjevala, glumila i sudjelovala u vjerojatno svim izvannastavnim aktivnostima koje su se nudile tada.

Oduvijek sam bila vrlo radoznalo dijete. Voljela sam čitati knjige, uzimati dodatne lektire zato što sam htjela pročitati nešto što je baš mene zanimalo.

Nakon što sam i sama postala majka te nakon što sam proživjela sva iskustva i emocije koje roditeljstvo daje, nastala je slikovnica koju upravo držite u rukama. Nisam nikada mislila da ću izdati dječju slikovnicu ili da imam talent za takvo nešto. Međutim, sve te emocije koje je moje dijete proživjelo, a pritom i ja, morala sam zapisati na papir i tako je nastala jedna od pjesmica iz ove slikovnice Vrtić je super, a ubrzo nakon nje i Vrtićka tuga.

Nisam shvaćala koliko su pjesmice dobre i kvalitetne dok ih nisam pročitala vlastitom djetetu koje je bilo oduševljeno. Nakon čitanja pjesmica, primijetila sam promjenu i shvatila da pjesmice zbilja utječu na djecu i na roditelje te da ih mora pročitati što više ljudi i da ova slikovnica jednostavno mora biti dostupna svima.


OBJAVLJENE KNJIGE