Upoznajmo se

ONLINE KNJIŽARA

Pogled u drugi svijet

Kad svijet vidiš drugačijim očima, jednostavno moraš mu ponuditi drugačiji sadržaj. A to smo mi, mali tim koji stoji iza online knjižare Pogled u drugi svijet na koju smo izuzetno ponosni, a koji u svakom sivilu pronalazi svjetlu točku, koji na svaku prepreku gleda kao na izazov i koji vjeruje da svaki problem ima i rješenje (inače ne bi bio problem).

Kreirali smo ju kako bismo vratili istinsku vrijednost knjizi i autoru, njezinu tvorcu. Knjigu i njezina tvorca stavili smo u prvi plan i dat ćemo sve od sebe da uživaju svu pažnju koju i zaslužuju.

Mjesto gdje čitatelj upoznaje autora

Naš je pristup knjizi drugačiji. Svaku knjigu iz naše knjižare osobno smo pripremali, sudjelovali u njezinu rastu, razvoju, procvatu. Znamo svaku točku, svaki zarez, svaki šav na uvezu, svaki piksel na slikama…

Ali ne nudimo vam bilo kakve knjige… Ne! Nudimo vam knjige koje ostavljaju trag na duši, trag u sjećanju, trag na srcu, koje ne možete tek tako zaboraviti jednom kad ih pročitate, knjige koje mijenjaju svijest i koje oplemenjuju naše društvo.

Zaronite i vi u čarobni svijet drug(ačij)ih priča!

Knjižara koju su stvorili autori

Kažu da sam skromna i da se ne volim hvaliti, ali zapravo ja samo ne volim preuzimati na sebe tuđe zasluge.

Knjižaru su stvorili autori svojim djelima. Da nema njih, ne bi bilo ni potrebe za ovom knjižarom. A mi smo se samo pobrinuli da sav sadržaj bude vidljiv i dostupan čitavom svijetu, da knjige mogu naručiti i iz daleke Australije, baš kao i iz susjedne Italije. Jer oni to zaslužuju, jer njihova predivna autorska djela to zaslužuju i jer svaki čitatelj željan kvalitetnog i značajnog štiva to zaslužuje.

A mi… Nama je samo pripala čast biti dio te predivne priče.

Povežite se s našim autorima, upoznajte ih, kupite njihove knjige, poklonite ih najmilijima. Osobno jamčim da nećete pogriješiti!

Recenzije zadovoljnih autora